
Nendeni me jõuame. Promise ;) aga seekord tahaks teiega jagada oma uusimat lemmikut, mis jäi silma "Good Food" oktoobrinumbrist. Ülimalt lihtne ja väga maitsev.
Tomati- mozarella spagetti vorm
/no nagu nimigi juba ütleb, ei mingit rakettiteadust :)
Aga et siis ikkagi mida ja kuidas..
Keeda spagetid ja pane jahtuma. Mina teen seda loomulikult puljongikuubikuid kasutades ja pärast soolast võid lisades, mitte külma veega neid loputades, aga teie tehke, kuidas heaks arvate.
Pane ahi vahepeal sooja - 200 kraadi peale.
Siis võta suur pann, pane 2 spl oliiviõli, lisa 2 küüslauguküünt (tükeldatult) ja küpseta ca 1min. Lisa 2x400g pakk purustatud tomateid, chillit. Keeda ca 10 min ja seejärel keera tuli kinni, lisa spagettid.
Nüüd võta ahjuvorm, aseta pool kogust spagette vormi, pane peale mozarellat ja parmesani. Lisa ülejäänud pool spagettidest ja veelkord juustude kiht. Ja ahju. Ca 15-20minutit ootamist ja aega laua katmiseks.
Kui vormile tekib peale kena kuldne koorik on aeg see lauale panna ja kahvlid sisse lüüa. Soovitav on lisada veel veidi värsket basiilikut.
Head nautimist!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar