3. märts 2010

450 retsepti kogu maailmast by Varrak



Meie valisime Sealiha Camembert'i juustuga ja ei pidanud kahetsema:

ca 400g seasisefileed (lõika ca 2cm pakusteks tükkideks ja rulli küpsetuspaberi vahel õhemaks, või kasuta lihahaamrit);
1sl võid praadimiseks
3sl gaseeritud kuiva siidrit või kuiva valget veini;
ca 2dl vahukoort või creme fraiche'i,
1/2 Camemberti juurtu (koorituna ja viilutatud);
1 1/2 tl Dijoni sinepit;
värskelt jahvatatud must pipar,
1sl ürtide segu (nt pune, tüümian ja salvei).



Rulli tükid, riputa peale värsket pipart.
Sulata paksupõhjalisel pannil või, prae liha ca 5min üks kord ümber pöörates,
pane liha soojale taldrikule ja hoia soojas.
Pannile lisa siider, lase keema tõusta ja kraabi põhjast praerasv. Sega sisse koor ja ürdid ja lase uuesti keema tõusta.
Lõpuks veel juust, sinep ja kõik lihale kogunenud mahl.
Vajadusel veidi soola, pipart ja ..
HEAD ISU!

Kommentaare ei ole: